Din vinliste er tom.
×

Advarsel

Tilknytt VirtueMart-komponenten til et menypunkt
Domaine Weinbach

Riesling Réserve 2016

Land: Frankrike

Region: Alsace

Type: Hvitvin

Druer: 100% Riesling

Karakteristikk: Lys strågul farge. Frisk og intens duft av sitrus og eple, hint av mineraler. Saftig og svært frisk smak, med årgangens fantastiske syre som driver vinen fram til en lang og mineralsk avslutning. God fylde og konsentrasjon. Passer til retter av fisk og skalldyr, lyst kjøtt i lette varianter (hvite og hvitvinsbaserte sauser).

Om vinen: Jordsmonnet er sand og silt over grusholdig granitt (druene er kun dyrket i Clos des Capucins). Biodynamisk dyrking og manuell innhøsting. Kun naturlig gjær. Temperaturkontrollert og lang gjæring på store eikeliggere, ingen malolaktisk gjæring.

Om produsenten: Domaine Weinbach holder til i Kaysersberg, midt i hjertet av den beste delen av Alsace. Totalt eier de 30 ha vinmarker, alle rundt eller nær Kaysersberg. Viktigst er Grand Cru Schlossberg (den første vinmarken i Alsace som fikk Grand Cru-status). I tillegg eier de betydelige andeler av Grand Cru-markene Furstentum, Mambourg og Marckrain samt den viktige lieu dit Altenbourg. (Les Mer...)

Produsentens hjemmeside: www.domaineweinbach.com

Passer til:

Fisk

Skalldyr

Lyst kjøtt

Inneholder sulfitter
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her
Vinmonopolpris:274.90 ink mva
Horecapris:223.94 eks mva

Vinmonopolnummer: 9622801
Utvalg Vinmonopolet: BU
Str: 0,75 L
EPD-nr: 2524023
Alkoholnivå: 13,0 %
SAP-nr: 9040358